Etusivu
Etusivu
Chimiver-Tuotteet
Chimiver
Pintalakat
Pohjalakat
Liimat
Myynti
Yhteystiedot
Tarjouspyyntö
ECOFILL 2010


ECOFILL 2010 on 1-komponenttinen vesiohenteinen rakojen ja saumojen kittaukseen tarkoitettu tuote. Sillä on erittäin matala VOC-arvo. ECOFILL 2010 sekoitetaan hiontapölyn kanssa. Tästä saatava seos kuivuu nopeasti ja se on helppo hioa.
Lataa ECOFILL 2010 tekniset tiedot PDF-muotoisena. (Tulossa)
ECORAPID 1H


ECORAPID 1H on vesiohenteinen 1-komponenttinen  PU-akrylaattipohjainen pohjalakka. Se on hajuton ja sillä on matala VOC-arvo. Se kuivuu nopeasti eikä se muuta puun sävyä vaan säilyttää sen luonnollisen  ulkonäön.
Lataa ECORAPID 1H tekniset tiedot PDF-muotoisena. (Tulossa)
VESIOHENTEISET POHJALAKAT
ECOONE MS


ECOONE MS on yksikomponenttinen polyuretaani-akrylaattipohjainen vesiohenteinen pohjalakka. Se on hajuton ja sillä on erittäin matala VOC arvo. ECOONE MS antaa puulle täyteläisen ulkonäön.
Lataa Ecoone MS tekniset tiedot PDF-muotoisena. (Tulossa)
ECOCROM


ECOCROM on yksikomponenttinen polyuretaani-akrylaattipohjainen vesiohenteinen pohjalakka. Se antaa puulle ulkonäön, joka oli ennen saavutettavissa vain liuotinpohjaisilla pohjalakoilla.

Lataa ECOCROM tekniset tiedot PDF-muotoisena. (Tulossa)
ECOPRIME HS 120

ECOPRIME HS 120 on vesiohenteinen kaksikomponenttinen PU-akrylaattipohjainen pohjalakka. Sillä on korkea kiintoainepitoisuus. Se on hajuton ja sillä on erittäin matala VOC arvo. Se vahvistaa puun omaa väriä ja   
hyvien kemikaalisten ominaisuuksien ansiosta se parantaa myös kulutuksenkestävyyttä.
Lataa ECOPRIME HS 120 tekniset tiedot PDF-muotoisena. (Tulossa)