CHIMIVER PANSERI S.p.A. on ollut markkinoilla yli 40 vuotta. Käyttäjien kuunteleminen ja heidän pienimpienkin toiveiden täyttäminen auttavat Chimiveriä tarjoamaan aina oikean vaihtoehdon jatkuvasti kehittyvillä markkinoilla. Chimiver on saavuttanut asiakkaidensa luottamuksen tuotteisiinsa toimimalla tällä tavalla.

Todelliset ja käyttäjien erityistarpeet ovat ohjanneet jokaista teknologista valintaa. Niillä pyritään varmistamaan jokaisen tuotteen tasalaatuisuus. Tästä syystä Chimiver on tehnyt merkittäviä investointeja uusiin pitkälle automatisoituihin laitoksiin ja selektiiviseen ohjaukseen koko tuotantoprosessin ajan.

Chimiver kyky kestää ja ennakoida kysyntää on laatu, joka kohdistuu kaikkiin tuotteisiin. Nyt itse asiassa Chimiver, joka aloitti kehittämällä ja tuottamalla lakkoja puulle varsinkin parketille, on yksi harvoista, joka pystyy tarjoamaan täydellisen valikoiman.


Oy Villen Parketti-Villes Parkett Ab toimii laadukkaiden Chimiver-tuotteiden maahantuojana. Lisätietoja tuotteista löydät näiltä sivuilta tai ottamalla yhteyttä myyntiimme. Löydämme teille varmasti oikean tuotteen, joka on käyttäjäystävällinen, laadukas ja hinnaltaan kilpailukykyinen.
Etusivu
Etusivu
CHIMIVER-TUOTTEET
Pintalakat
Pohjalakat
Liimat
Myynti
Yhteystiedot
Tarjouspyyntö