Etusivu
Etusivu
Chimiver-Tuotteet
Chimiver
Pintalakat
Pohjalakat
Liimat
Myynti
Yhteystiedot
Tarjouspyyntö
ECOSTAR (Super OP, OP, SL , LD)ECOSTAR on vesiohenteinen yksikomponenttinen PU-akrylaattipohjainen pintalakka. Se on täysin hajuton ja sillä on erittäin matala VOC-arvo. Sillä on korkea kiintoainepitoisuus ja se antaa puulle vaalean lämpimän sävyn. Suositellaan käytettäväksi kodeissa ja muissa normaalin kulutuksen tiloissa.Tuote on saatavissa täysmattana. mattana, puolikiiltävänä ja kiiltävä.
Lataa ECOSTAR tekniset tiedot PDF-muotoisena. (Tulossa)
AQUA WOOD 224


Haluatko öljyn ulkonäön, kestävyyden, mutta lakan helppohoitoisuuden?

AQUA WOOD 224 on yksikomponenttinen lakka, joka yhdistää veden ja öljyn parhaat ominaisuudet yhdeksi tuotteeksi .

AQUA WOOD 224  antaa parketille luonnolliselta näyttävän pinnan, joka tuo esille myös puun syykuvion.
Lataa AQUA WOOD 224 tekniset tiedot PDF-muotoisena.
VESIOHENTEISET PINTALAKAT
ECOSTAR 2K (Super OP, OP, SL, LD)


ECOSTAR 2K on vesiohenteinen kaksikomponenttinen PU-pohjainen pintalakka.
Se on täysin hajuton ja sillä on erittäin matala VOC-arvo. Sillä on korkea kiintoainepitoisuus ja se antaa puulle vaalean lämpimän sävyn. Sitä suosittellaan käytettävksi julkisissa tiloissa tai tiloissa, joissa vaaditaan kovaa kulutuksen kestävyyttä. ECOSTAR 2K ei jää jälkeä "mustasta korosta" Tuote on saatavissa täysmattana. mattana, puolikiiltävänä ja kiiltävänä.
Lataa ECOSTAR 2K tekniset tiedot PDF-muotoisena. (Tulossa)
ECOSTAR 2K NATURAL


ECOSTAR 2K NATURAL on vesiohenteinen kaksikomponenttinen PU-pohjainen pintalakka. Se säilyttää puun luonnollisen ulkonäön. Erikoiskomponentin ja kontrolloidun PH:N ansiosta puu on suojattu hapettumiselta eikä siinä tapahdu valosta aiheutuvaa värin muutosta.

Lattia, joka on lakattu käyttäen ECOSTAR 2K NATURAL ei näytä lakatulta ja sillä on täysmatta ulkonäkö. ECOSTAR 2K NATURAL kemikaalisten ja fyysisten ominaisuuksien ansiosta se sopii hyvin myös kovan kulutuksen lattioille. 
Lataa ECOSTAR 2K NATURAL tekniset tiedot PDF-muotoisena. (Tulossa)
ECOSTAR 2K ANTIBATTERICA


ECOSTAR 2K ANTIBATTERICA on antibakteerinen vesiohenteinen kaksikomponenttinen pintalakka. Se estää 98% stafylokokki aures ja Escherichia coli bakteerien lisääntymisen. Suoja jatkuu siihen asti kunnes lakka hiotaan pois. LAKKA SISÄLTÄÄ ERIKOIS NANOTEKNOLOGIAAN PERUSTUVIA ANTIBAKTEERISIA SUOLOJA. TUOTE ON SERTIFIKOITU.
Lataa ECOSTAR 2K ANTIBATTERICA tekniset tiedot PDF-muotoisena. (Tulossa)
ECOGREEN


ECOGREEN on yksikomponenttinen PU-pohjainen vesiohenteinen pintalakka puulattioille. Sillä on ECOLABEL sertifikaatti (www.ecolabel.eu), joka takaa sen ympäristöystävällisyyden. ECOLABEL sertifikaatti kertoo myös Chimiverin sitoutumisen ympäristöystävällisten tuotteiden kehittäjänä ja valmistajana.
Lataa ECOGREEN tekniset tiedot PDF-muotoisena. (Tulossa)