Mosaiikkiparketti
Mosaiikkiparketti on 8mm paksu massiiviparketti. Se koostuu 12-16cm pitkistä palikoista, jotka on tehtaalla liimattu verkon päälle asennuksen helpottamiseksi. Mosaiikkiparkettia on saatavissa
useina eri puulahjeina kuten Tammi, Saarni, Koivu, Vaahtera, Punatammi ja Savutammi. Yleisimpinä puulajeina on Tammi ja Saarni. Mosaiikkiparketti kootaa valmiista palasista ns. verkoista, jotka liimataan pohjaan kiinni. Pohjana voi toimia lastulevy, vaneri, betoni tai oikealla tavalla käsitelty cyproc-levy.

Mosaiikkiparketteja on saatavissa useina eri kuvioina. Kuten kalanruotokuvio, suorakuvio ja englantilaiskuvio. Yhtenä mosaiikkiparketin "kuviona" voidaan pitää myös ns. teollisuusparkettia missä mosaiikkiparketin sauvan on liimattu verkkoon poikittain muodostaen näin pitkittäisen kuvion. Lisäksi jokainen mosaiikkiparkettilattia voidaan räätälöidä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Lisäämällä siihen muista kuvioita esimerkiksi friisit, tähtikuvio, kompassikuvio, jossa kompassin neulat asennetaan oikeiden ilmasuuntien mukaisesti.. Mosaiikkiparketin asentaminen on vaativaa ammattityötä ja on siksi parempi jättää kokeneen ammattimiehen tehtäväksi. Jokainen mosaiikkiparkettilattia suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan jolloin jokainen asiakas saa varmasti haluamansa yksilöllisen lattian. Ota yhteyttä niin suunnitellaan sinulle mieluinen ja yksilöllinen lattia.
 
Kuvia tekemistämme mosaiikkiparkettilattioista löydät täältä.Mosaiikkiparkettilattian edut
Persoonallinen: Voidaan toteuttaa asiakkaan toivomusten mukaisesti.
Pitkä käyttöikä: Kestää isältä pojalle
Voidaan uudelleen hioa ja käsitellä useita kertoja
Saatavissa laaja valikoima eri puulajeja
Helppohoitoinen
Etusivu
Etusivu
Tuotteet
Palvelut
Kuvia
Refenssikohteet
Sauvaparketit
Mosaiikkiparketit
Ohutsauvaparketit
Massiivilankut
Referenssit
Asennus ja hoito
Myynti
Yhteystiedot
Tarjouspyyntö