Timberwise
Timberwise valmistaa ja myy markkinoiden parhaita puulattioita.
(paras = teknisesti paras ratkaisu, virheetön tekninen laatu ja upein ulkonäkö)

Suomalainen Timberwise Oy valmistaa tuotantolaitoksellaan Loimaalla puulattioita vaativimmille asiakkaille niin kotimaassa kuin ympäri Eurooppaa. Pitkälle automatisoitu tehdas sijaitsee eteläisessä Suomessa.

Timberwisen lankkuparketeista tekee ylivoimaisia ensiluokkainen laatu ja erittäin kestävä ristiinliimattu kolmikerrosrakenne, jonka ansiosta rakenne ei juurikaan elä.Tavallista parkettia selvästi paksumpi pintakerros on aitoa puuta, jonka luonnollinen lämpö antaa sisustettavaan tilaan ilmettä ja tunnelmaa. Se kestää elämää, ja on aikanaan hiomalla uudistettavissa.

Timberwisen arvoihin kuuluu ylläpitää asiakkaiden tyytyväisyyttä niin korkean tuotelaadun kuin hyvän ja joustavan toiminnan avulla. Tuloksellinen toiminta saavutetaan joustavan palvelun, hyvän laadun sekä asiakastyytyväisyyden yhteissummalla.

Timberwisen etuna suurempiin tuotantolaitoksiin verrattuna voidaan pitää sen kykyä joustaviin toimituksiin, sekä erikoistumisen laajaan pintakäsittelyvalikoimaan. Meiltä löytyy vaihtoehtoja moneen makuun.

Timberwisen parketti-mallistoon voit tutustua täällä: Timberwise-lankkuparketti-mallisto
Kysy kilpailukykyinen tarjous Timberwisen lankku-parketeista myynnistämme.
timberwise lankkuparketti parketti
Etusivu
Etusivu
Valmistajat
Barlinek
Karelia
Kährs
Parla
Tarkett
Tuotteet
Palvelut
Asennus ja hoito
Myynti
Yhteystiedot
Tarjouspyyntö